Vleespakket

Vleespakketten

Ongeveer een keer per maand wordt er door de slager een dier bij ons geslacht. Als u graag vlees wilt hebben waarvan u weet waar het vandaan komt kunt u zich inschrijven voor een van deze vleespakketten. Een vleespakket weegt tussen de 20 en 25 kg., afhankelijk van de grootte en het ras (melkvee of vleesras) van het dier. Ook de prijs is hiervan afhankelijk..

Een pakket omvat alle soorten vlees, een pakket van 25 kg. kan bijvoorbeeld bestaan uit:

Bieflappen, 3 kg.

Braadlappen, 2 kg.

Riblappen, 3 kg.

Entrecote, 1,5 kg.

Sukadelappen, 0,5 kg.

Stooflappen (magere lappen), 1 kg.

Soepvlees, 1 kg.

Tartaar, 1 kg.

Gehakt, waaronder saucijsjes 7 kg.

Schenkel / mergpijpje, 4 stuks.

Rosbief, 0,75 kg.

Rollade, 1 kg.

Biefstuk, 2 kg.

Haasbiefstuk, 0,5 kg.
Lever, 0,5 kg.

 

Als u wilt intekenen voor een pakket, komt uw naam op een lijst. Het is niet altijd van tevoren bekend wanneer de vleespakketten geleverd worden, dit is mede afhankelijk van de slager, maar is meestal één keer per 4 à 6 weken. U krijgt altijd ruim op tijd bericht wanneer het vlees komt. Het vlees wordt geleverd in een kratje en zit per soort verpakt, u moet er zelf nog porties van maken en invriezen. In beperkte mate kunt u voorkeuren aangeven, bijv. meer gehakt en minder riblappen, wel of geen soepvlees.

 

Wilt u zich inschrijven of meer informatie, stuur dan een mail naar info@kaasboerderijschellach.nl of neem contact op met onze winkel. Wij helpen u graag verder.

0118 – 613984

info@kaasboerderijschellach.nl