Kerstpakketten

Kerstpakketten van Kaasboerderij Schellach.

De Feestdagen komen er weeraan! De tijd om u medewerkers of relaties blij te maken met een kaasletter of kerstpakket! en dat bent u bij ons aan het juiste adres. Rondom sinterklaas kunt u bij ons terecht voor kaasletters in diverse smaken en gewichten in de letters S en P, voorzien van een mooi doosje. Ook voor kerstpakketten bent u bij ons aan het juiste adres, wij maken kerstpakketten geheel voor u op maat en is in elke prijsklasse mogelijk.

U kiest een mooie mand of doos en vult die zelf of in overleg met onze medewerkers met de heerlijke producten uit onze winkel. In verband met de feestdagen is ons assortiment uitgebreid met non-food artikelen. Een themapakket is ook denkbaar, zoals een Zeeuws pakket, een bakpakket, een borrelpakket. Onderstaand vindt u diverse voorbeelden van pakketten en producten die we in onze kerst- en relatiegeschenken verwerken. In onze webshop vindt u de pakketten met prijs en alle producten die zij bevatten.

bij vragen bent u van harte welkom in onze winkel daar helpen onze medewerkers u graag met het samenstellen van een perfect pakket.