Boerderijwinkel

Heerlijke kaas van de boerderij en streek- producten in onze winkel!

In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan kaas. Laat u adviseren aan de toonbank of loop rond om uw mandje vol te laden met de rest van ons assortiment. Naast boerenkaas verkopen wij een ruim assortiment aan streekproducten, zuivel, brood en bakmixen, vlees en vleeswaren, groente, fruit en aardappels.

Kaas

Dagelijks wordt er van de melk van onze eigen koeien kaas gemaakt. Dit gebeurd allemaal op een moderne ambachtelijke manier waar de oude ambachtelijke manier van kaasmaken gecombineerd wordt met de modernste computertechniek. Vervolgens moet de kaas gecoat worden en rijpen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een robot arm die ons het zware sjouw werk letterlijk uit handen heeft genomen. Na vier weken van coaten, poetsen en rijpen kan de kaas als jonge kaas verkocht worden. We hebben natuurlijk ook kaas die veel langer gerijpt heeft zoals onze brokkel oude kaas. Deze heeft al meer dan drie jaar liggen in onze opslag. Daarnaast hebben we natuurlijk alle soorten belegen en oud die daar tussenin zitten. Naast deze heerlijke “witte” kaas hebben wij ook een breed assortiment aan kruidenkazen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er wel een keer kaas van gemaakt. Kijk eens in onze webshop voor onze verschillende soorten kaas of vraag in de winkel om deskundig advies.

Zuivel

Naast kaas produceren we verschillende soorten  zuivel. Echte gekarnde karnemelk en boter. Yoghurt in 5 verschillende smaken en heerlijke gele en chocolade vla. Dit alles wordt elke week vers geproduceerd in onze eigen zuivel ruimte waar we op een moderne manier ambachtelijk werken. Hierbij worden eeuwenoude methodes zoals het karnen van boter en karnemelk gecombineerd met moderne computer gestuurde technieken. Dit alles om de heerlijke ambachtelijke smaken te behouden.

Aardappels, groente, fruit en vleeswaren

In onze winkel kunt u terecht voor al uw vers aankopen. Voor groente en fruit hebben wij een samenwerking met ’t Groenteschuurtje’ uit Serooskerke. ’t Groenteschuurtje staat dagelijks garant voor een compleet assortiment aan groente en fruit. Daarnaast worden er in de snijkeuken van ’t Groenteschuurtje dagelijks heerlijke salades gemaakt die ook bij ons in de winkel te verkrijgen zijn.

Daarnaast hebben we een samenwerking met slagerij Wisse uit Meliskerke. Daardoor hebben wij in onze koelvitrine verschillende vleeswaren liggen. Van lekkere ham tot gekookte worst maar ook het traditionele Zeeuwse spek en heerlijke ambachtelijke boerenleverworst. 

Ook voor aardappels kunt u bij ons terecht. We verkopen de vroege aardappel Frieslander vanaf medio juli tot ongeveer januari  en bintjes en frietaardappels meestal het hele jaar. Dit is wel afhankelijk van de groei- en weersomstandigheden. 

Vleespakketten